Het Vlot

Hallo!

Deze keer een Nederlandse blogpost en dit omdat het om een Belgisch concept gaat, namelijk Het Vlot in Oostende.

Op 21/10/2017 werd ik door het persbureau WalkieTalkie uitgenodigd om naar de kick-off van Het Vlot te Oostende te gaan. En voor diegene die dit nog niet wisten, ben ik wel nog redelijk kunstzinnig. Ik heb zelf ook een diploma van de kunstacademie te Brugge. Voila nog een leuk (of niet πŸ˜…) weetje van mij.

Het Vlot is de tweede editie van de driejaarlijkse internationale tentoonstelling te Oostende. Dit jaar was de gekende Belgische kunstenaar Jan Fabre een van de curators.

De rode draad in de tentoonstelling, die zich verspreide over heel Oostende, is het vlot. Op deze manier kan je kunst met het ontdekken van de kuststad Oostende combineren. Je kwam op verschillende plaatsen zoals: de mercator, de gallerijen, de overzetboot,… Alsook minder gekende: een appartement uit het europacentrum, een klein gallerijtje, de peperbusse toren en zoveel meer.

Ik mocht dan ook β€˜s middags genieten van een menuutje in het Groote Huys in Oostende. En β€˜s avonds was er een verrassing voorzien in het stadium KV Oostende, namelijk een match tussen de artiesten en de curators. Dat was echt hilarisch πŸ˜… Soit, de tentoonstelling gaat nog door vanaf 21/10/2017 tot en met 15/04/2018.

Dus diegene die ook nog redelijk into kunst zijn, is dit wel zeker een aanrader!

Hier nog een paar sfeerbeeldjes van die dag aan zee!

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet en stel mij deze in de reacties hieronder!
Ik hoop dat jullie het interessant vonden !!!
XoXo
Jana

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *